ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Εκλογές για ΔΣ και ΕΕ στην ΕΜΕ. Μια νεοφιλελεύθερη “προκατειλημμένη” εκδοχή της πραγματικότητας (α΄ μέρος)


Εισαγωγικά

«Πάμε μαζί και ας μας λιθοβολούν / Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
Φίλε μου όσοι δεν ένοιωσαν ποτέ με τι /
Σίδερο Με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά[1]
Χτίζουμε, ονειρευόμαστε και τραγουδάμε!».
Οδυσσέας Ελύτης (απόσπασμα από το «Ήλιος ο πρώτος»)

Και πριν προλάβετε να πείτε καμιά σχέση.... Σας υπενθυμίζω πως έγκαιρα έκανα μια πρόταση που συνοπτικά έχει ως εξής:
«Σας προτρέπω, για να μην καταλήξει η 100ετία , από τα στερνά” εκτιμώμενη να χαρακτηριστεί “δικαίωση” της λαμογιάς, της κακοδιαχείρησης και της αυθαιρεσίας, να μην “οριστεί Εξελεγκτική Επιτροπή από κάθε παράταξη χωριστά ΑΛΛΑ να επιλέξετε να υποστηρίξετε μια ανεξάρτητη και χωρίς “δεσμεύσεις” 3μελή ΕΕ τριών ανεξάρτητων υποψηφίων της οποίας θα ηγούμαι λόγω του ότι έχω τα εχέγγυα και αποδεδειγμένα την απαιτούμενη εγκυρότητα για αυτό το έργο.
Αυτή η ΕΕ θα προσφύγει αμέσως σε έλεγχο από ορκωτό λογιστή ώστε να αποδειχθεί πως διοικήθηκε η ΕΜΕ και τι συνέβη στην οικονομική διαχείρισή της την παρελθούσα 5ετία (2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 και 2014-2015)[2]».

Η αποδοχή” της παραπάνω πρότασης, της μοναδικής, για την άρση του αδιεξόδου ήταν απογοητευτική αλλά κυρίως δηλωτική της εμμονής των τεσσάρων (04) παρατάξεων στην αδιαφάνεια, στην αντιδημοκρατικότητα και συνακόλουθα στην απομαζικοποίηση της ΕΜΕ.
Το γεγονός αυτό μας ώθησε στην απόφαση να μην θέσουμε υποψηφιότητα για την Εξελεγκτική Επιτροπή (ΕΕ) στις εκλογές 19/3/2017.


Το “γιατί” μιας επιβεβλημένης απόφασης

Tο κλίμα που διαμορφώθηκε όσον αφορά την παραπάνω πρότασή μας, περιγράφεται στην ανακοίνωσή μας με τίτλο Μια απαραίτητη απόφαση... γιατί μπορείτε και μόνοι σας (οι υποψήφιοι για ΔΣ και ΕΕ) να διασύρετε την ΕΜΕ κουκουλώνοντας… (blog Μαθηματικά Τετράδια[3]), στις 13/1/2017 (10 πμ), δύο  (και πλέον) μέρες πριν τη λήξη των υποψηφιοτήτων (15/1/2017) ώστε να έχουν τον εύλογο χρόνο οι τέσσερις (04) παρατάξεις να καθορίσουν την τακτική τους γνωρίζοντας τα αποτελέσματα  της σιωπής τους για την παραπάνω πρότασή μου.
Σιωπή, που ισοδυναμεί με κουκούλωμα όλων όσων συντελέστηκαν στη διαχείριση της ΕΜΕ οικονομική -και όχι μόνο... αδιαφανώς και αντιδημοκρατικά για 30 και πλέον χρόνια...

Επισημαίνουμε, σε αυτό το κείμενό μας, ότι η ανακοίνωση, στις 13/1/2017, για τη μη υποβολή υποψηφιότητας είχε διττή στόχευση:
αφενός να ορίσει το τέρμα αυτού του “γύρου” στις 15/1/2017 δίνοντας, όμως, την ευκαιρία στις τέσσερις (04) παρατάξεις να επανακαθορίσουν τις αποφάσεις τους αποδεχόμενοι και υποστηρίζοντας, όπως πρότεινα, «μια ανεξάρτητη και χωρίς “δεσμεύσεις” 3μελή ΕΕ τριών ανεξάρτητων υποψηφίων της οποίας θα ηγούμαι λόγω του ότι έχω τα εχέγγυα και αποδεδειγμένα την απαιτούμενη εγκυρότητα για αυτό το έργο». Και
αφετέρου να στερήσει από τις τέσσερις (04) παρατάξεις το επιχείρημα ότι “δε γνώριζαν” που οδηγούσε η σιωπή που επέβαλλαν απ’ άκρου σε άκρον της μαθηματικής κοινότητας σχετικά με την πρότασή μου!!!

Έτσι άσκησα τη μόνη “λύση” που μου απέμεινε αν δεν ήθελα να μου αποδοθεί στο μέλλον η μομφή πως λίγο πολύ διά της υποψηφιότητάς μου με τη συμμετοχή μου στις εκλογές (19/3/2017) νομιμοποίησα ως μη όφειλα το αποτέλεσμα τους που, με μαθηματική ακρίβεια, οδηγεί στο κουκούλωμα.
Έτσι, δεν υπέβαλλα υποψηφιότητα με δηλωμένη την απόφασή μου να μην μ’ έχετε συνένοχο στο φόνο... Άλλωστε μπορείτε και μόνοι σας να διασύρετε την ΕΜΕ κουκουλώνοντας...


Μια επιβεβλημένη απόφαση και το “μήνυμα των εκλογών στις 19/3/2017”

Και επειδή υποσχέθηκα πως θα επανέλθω
και επειδή δεν σκέφτηκα να εγκαταλείψω την ΕΜΕ, το επιστημονικό μας σωματείο ακόμη και όταν έμεινα η... μοναδική μαζί με την γραφίδα μου (άντε το πληκτρολόγιό μου)
και επειδή η ΕΜΕ, ενόψει της συμπλήρωσης των 100 χρόνων της, δικαιούται να βάλει τέρμα, στην κακοδιαχείρηση, στην αδιαφάνεια, στην αντιδημοκρατικότητα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με τον εύκολο ή το δύσκολο τρόπο ανεξάρτητα  από το ποιοι/ποιες θα συγκροτήσουν το ΔΣ και την ΕΕ...
Θα περιγράψω στη συνέχεια τις συνθήκες μέσα στις οποίες θα εκλεγούν στις 19/3/2017 τα 15 μέλη του ΔΣ και τα 3 μέλη της ΕΕ της ΕΜΕ.

Καταρχήν αποδεχόμαστε ότι οι υποψήφιοι για την ΕΕ εμπρόθετα θα παραβιάσουν, αν παραβιάσουν, το Καταστατικό αφού από τη στιγμή που παρέβλεψαν την πρότασή μου ανέλαβαν αυτόματα και την ευθύνη να ασκήσουν τον έλεγχο από την ΕΕ σύμφωνα με το άρθρο 41 και όχι για να κουκουλώσουν... Διατυπώνω μάλιστα τη βεβαιότητα ότι και όσοι τους ψηφίσουν για την ΕΕ αυτό ακριβώς περιμένουν...
Και υπενθυμίζω ότι το άρθρο 41 στην §γ προβλέπει πως «γ) Η Εξελεγκτική Επιτροπή εποπτεύει και ελέγχει τις οικονομικές-διαχειριστικές πράξεις καθώς και τις λοιπές ενέργειες του Δ.Σ. και του Ταμία, επιβλέπει δε ιδιαίτερα αν αυτές συμφωνούν με τις διατάξεις του Νόμου, του Καταστατικού και με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης (...)».
Κάθε τι διαφορετικό θα αποτιμηθεί (και θα αντιμετωπιστεί) ως εμπρόθετη με δόλο παραβίαση του Καταστατικού προς ίδιον όφελος.

Φυσικά το ίδιο θα ισχύσει και για τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ για το 2017-2019 εφόσον απορρίπτοντας ως παρατάξεις την πρότασή μου πρότειναν, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη, για υποψήφιους μέλη της ΕΕ που εγγυώνται ότι θα ασκήσουν τον έλεγχο από την ΕΕ σύμφωνα με το άρθρο 41 και όχι για να κουκουλώσουν... Διατυπώνω μάλιστα τη βεβαιότητα ότι και όσοι τους ψηφίσουν για το ΔΣ αυτό ακριβώς περιμένουν...
Σε αντίθετη περίπτωση κάθε παραβίαση του Καταστατικού από τη στιγμή που παρέβλεψαν την πρότασή μου θα αποτιμηθεί (και θα αντιμετωπιστεί) ως εμπρόθετη με δόλο παραβίαση του Καταστατικού προς ίδιον όφελος.

Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους θα αναδείξω άλλη μια συνθήκη” η οποία και δυναμιτίζει την εκλογή των μελών του ΔΣ και της ΕΕ στις εκλογές στις 19/3/2017.


Τα χαρακτηριστικά του εκλογικού σώματος της ΕΜΕ: Μια απαραίτητη διασαφήνιση

Αρχικά, σχετικά με τις εκλογές για ΔΣ και ΕΕ στην ΕΜΕ χρειάζεται μια απαραίτητη διασαφήνιση.
Στις εκλογές (2015) για το ΔΣ και την ΕΕ (2015-2017) της ΕΜΕ ψήφισαν 1.036(!!!) δηλαδή το 8% των μελών της ΕΜΕ με αναγωγή στα 12.000(!!!) μέλη...

Συγκριτικά, λοιπόν, αναφέρουμε τα στοιχεία για τρεις εκλογικές περιόδους για το χρονικό διάστημα 2011-2015.
Στις εκλογές 20/3/2011 ψήφισαν 963(!!!) μέλη, από αυτά τα 700 με επιστολική ψήφο (βλ. Πρακτικά 20/3/2011, σελ. 96-97)
Ο αριθμός των μελών στις 7/2/2011 ήταν 15.855!!![4]
Δηλαδή το εκλογικό σώμα των μελών της ΕΜΕ (εκλογές 2011) συγκροτήθηκε από το 6%(!!!) των μελών της... 

Στις εκλογές 10/3/2013 ψήφισαν 832(!!!) μέλη, από αυτά τα 549 με επιστολική ψήφο.
Ο αριθμός των μελών στις 31/1/2013 ήταν 15.919!!![5]
Επομένως το εκλογικό σώμα των μελών της ΕΜΕ (εκλογές 2013) συγκροτήθηκε από το 5%(!!!) των μελών της...

Στις εκλογές 15/3/2015 ψήφισαν 1.036(!!!) μέλη, από αυτά τα 727 με επιστολική ψήφο.
Ο αριθμός των μελών στις 31/1/2015 ήταν 12.322[6]
Δηλαδή το εκλογικό σώμα των μελών της ΕΜΕ (εκλογές 2015) συγκροτήθηκε από το 8%(!!!) των μελών της...

Στις 16/1/16 ανακοινώθηκε ότι ο αριθμός των μελών ήταν 12.207[7].


Από τον παρακάτω πίνακα είναι προφανής η σταθερότητα” του εκλογικού σώματος και αριθμητικά εφόσον συστηματικά δεν υπερβαίνει το 10%(!!!) των μελών της ΕΜΕ... και σε “ποιοτικά” χαρακτηριστικά εφόσον ψηφίζει “μόνιμα” το 80% του εκλογικού σώματος της ΕΜΕ τη ΔΠΜ σε ποσοστό 60% και άνω!!! Οπότε, οι ψηφίσαντες κατά τις 3 προηγηθείσες εκλογικές περιόδους δεν συνιστούν... δείγμα στατιστικά αντιπροσωπευτικό.

Πίνακας (ποσοστό %) εκλογικού σώματος & εκλεγμένοι (2011, 2013, 2015)

εκλογές
μέλη
ψηφίσαντες
ΔΣ/ΕΕ εκλεγμένοι
2011
15.855
6%
2 θέσεις Κίνηση (ΔΣ) / 13 ΔΠΜ (ΔΣ) + 3 ΔΠΜ (ΕΕ)




2013
15.919
5%
15 ΔΠΜ (ΔΣ) +3 ΔΠΜ (ΕΕ)




2015
12.322
8%
6 Κίνηση / 9 ΔΠΜ (ΔΣ)  //1 Κίνηση/2 ΔΠΜ (ΕΕ)




2016
12.207



Εύλογα, λοιπόν, υφίσταται η υπόνοια ότι όσοι ψηφίσουν (γύρω στο 10% των ίδιων λίγο πολύ μελών, για το 2017) έχουν ήδη σχηματισμένη και, συνεπώς, προκατειλημμένη γνώμη για τα ζητήματα ή τα πρόσωπα που πρόκειται να κρίνουν διά της ψήφου τους.
Προκατειλημμένη και μη δυνάμενη να ανατραπεί γνώμη του εκλογικού σώματος (γύρω στο 10% των μελών) άρα προηλειμμένη απόφαση και εδώ εδράζεται και ο χαρακτηρισμός  του δείγματος / εκλογικού σώματος ως προκατειλημμένου[8].

Όπως, λοιπόν,  σημείωσα στην ανακοίνωσή μου με τίτλο Μια απαραίτητη απόφαση... γιατί μπορείτε και μόνοι σας (οι υποψήφιοι για ΔΣ και ΕΕ) να διασύρετε την ΕΜΕ κουκουλώνοντας… (blog Μαθηματικά Τετράδια[9]),
«Σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες μας, λοιπόν, δεν θα δικαιούμαστε να νομιμοποιήσουμε στις εκλογές το παραπάνω δόγμα αναδιατυπωμένο για τις... ανάγκες των 18” του ΔΣ και της ΕΕ της ΕΜΕ η κάθε παράταξη και η Εξελεγκτική της και όλοι μαζί για την καρέκλα”.
Ως εκ τούτου επειδή η πρότασή μας αγνοήθηκε και θάφτηκε θα αποκαλύψουμε τη νεοφιλελεύθερη γύμνια των (επικείμενων) εκλογών στην ΕΜΕ, και των συμμετεχόντων ως υποψήφιοι, με το να μην θέσουμε υποψηφιότητα».

Επομένως για να μην νομιμοποιήσω το αποτέλεσμα ενός προκατειλημμένου (στατιστικά) δείγματος / εκλογικού σώματος... Το να μην θέσω υποψηφιότητα ήταν... μονόδρομος.
Άλλωστε, όπως γνωρίζουμε, στις παρατάξεις επανέρχονται ονόματα μετά από... αγρανάπαυση αποχή για να ξεχαστούν και στην ουσία με τα ίδια υλικά (πρώην μέλη ΔΣ ή/και ΕΕ, πρόεδροι ΓΣ, εφορευτικών επιτροπών κ.ο.κ.) καταρτίζονται τα ψηφοδέλτια. Ακολουθώντας την αρχή” της εναλλαγής ελεγκτών σε ελεγχόμενους και αντίστροφα.
Και μην με ρωτήσει κάποιος/α,  αν τώρα το κατάλαβα αυτό;
Δηλαδή αν γνώριζα πως έτσι καταρτίστηκαν για παράδειγμα τα ψηφοδέλτια του 2015-2017; κ.ο.κ.
Γιατί η απάντηση είναι, ναι τα χαρακτηριστικά αυτά δεν είναι πρωτόγνωρα και μόνο για αυτές τις εκλογές για ΔΣ και ΕΕ στην ΕΜΕ (στις 19/3/2017) ΑΛΛΑ διαπερνούν και τις προγενέστερες εκλογές ειδικά για την εκλογή 2015-2017 στην οποία και εκλέχτηκα στην ΕΕ... σήμερα, μετά δύο χρόνια συναίνεσης και συμβιβασμών της (ενιαίας) «Κίνησης για την Αλλαγή στην ΕΜΕ» (η οποία αποσυντέθηκε προεκλογικά σε τρεις (03)!!! παρατάξεις: «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μαθηματικών», «Κίνηση για την Αλλαγή στην ΕΜΕ», «Μαθηματική Άνοιξη») και της «ΔΠΜ» όλα πια έχουν φανερωθεί!!!

Τι να κάνουμε;
Ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα παίζει τον πρώτο ρόλο  και η προσήλωση στις αρχές και τις αξίες μας πάντα δοκιμάζεται...
Για το πότε, λοιπόν, θα υποκύψει κάποιος στη γοητεία των νεοφιλελεύθερων μονόδρομων για την εδραίωσή του στην καρέκλα της εξουσίας(;) δεν μπορεί να γίνει καμιά πρόβλεψη. Μόνο εκ του αποτελέσματος γνωρίζουμε...
Το πώς είναι άνθρωποι να μετατρέπονται σε κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες και πότε θα συμβεί αυτό(;) δεν μπορεί να γίνει καμιά πρόβλεψη. Μόνο εκ του αποτελέσματος γνωρίζουμε...
Για το πότε ο διπλανός σου, ο σύντροφος και συμμαχητής σου θα μεταλλαχθεί σε άθυρμα της εξουσίας(;) δεν μπορεί να γίνει καμιά πρόβλεψη. Μόνο εκ του αποτελέσματος γνωρίζουμε...
Και προσωπικά είχα την τύχη να μάθω και να πάρω απαντήσεις, εκ του αποτελέσματος, για όλα αυτά τη διετία 2015 και 2016!!! Και πλέον, δεν έχω καμιά απορία ούτε και αμφιβολία για το πρέπει να πράξω.


Τι να περιμένουμε από τις εκλογές στην ΕΜΕ στις 19/3/2017;

Ποια είναι τα προαπαιτούμενα που θα θέσουμε ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί γιατί το επιστημονικό μας σωματείο την επόμενη 100ετία δεν πρέπει να είναι μαγαζάκι... Κάθε άλλο μάλιστα.
Γιατί, θα σας χρεωθεί το όποιο αποτέλεσμα και κρίνω πως είναι καιρός να ασχοληθείτε και με το ποιος θέλετε να είναι  ο απόηχος των πράξεων και των επιλογών σας για τα παιδιά και τα εγγόνια σας και οπωσδήποτε για τα νέα μέλη της ΕΜΕ που αργά ή γρήγορα θα αποτιμήσουν την προσφορά καθενός μας στην ΕΜΕ.. Οπότε,
η ΕΜΕ χρειάζεται να αποχαρακτηριστεί από τα στοιχεία που συναινούν στο κουκούλωμα δηλαδή από την αδιαφάνεια, την αντιδημοκρατικότητα και αναστρέφοντας την απομαζικοποίηση, τελικά να σηματοδοτήσει με αριστερό (και όχι αριστερό”) πρόσημο τις τρέχουσες προσεγγίσεις ΚΑΙ να γεννήσει τις νέες προσεγγίσεις σε ζητήματα επιστήμης, πολιτισμού και πολιτικής.
Να αναχθεί σε σημείο επικοινωνίας για τους νέους μαθηματικούς και τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό κόσμο, και
να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κοινές παρεμβάσεις κοινωνίας και επιστημόνων στα σημαντικά θέματα που απασχολούν τη μαθηματική κοινότητα και προς όφελος της μαθηματικής κοινότητας και με τη συμμετοχή της πλειονότητας των μαθηματικών.

Στις 8/2/2017 αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ οι εκλογικές διακηρύξεις των τεσσάρων (04) παρατάξεων, με απόφαση του ΔΣ στη συνεδρίαση του (6/2/2017). Μετά τη διεξοδική μελέτη τους θα επανέλθουμε, σε σύντομο χρόνο, με μια κριτική ανάλυσή τους αποπειρώμενοι να  απαντήσουμεστο πώς να ψηφίσουμε και τι να περιμένουμε από τους εκλεγμένους στο ΔΣ και την ΕΕ της ΕΜΕ, στις 19/3/2017.

Επιπλέον θα παρουσιάσουμε σχολιασμένο κατάλογο των 72(!!!) υποψηφίων από τις τέσσερις (04) παρατάξεις[10] που προήλθε μετά από έρευνα ενδεικτική στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα ΕΜΕ, στις αποφάσεις και επιτροπές ΕΜΕ, στο εκλογικό υλικό 2011, 2013, 2015 κλπ, και μάλιστα υπό πίεση χρόνου, για να τους γνωρίσουμε μια και πλέον χαρακτηρίζονται από την απόρριψη της πρότασής μου για μία ΕΕ, για τη διετία 2017-2019, και από τον εκλογικό παροπλισμό και δεύτερου μέλους της ΕΕ επειδή και αυτός δεν συνεμορφώθην με τας υποδείξεις”...


Υ.Γ. Μας πρόλαβε κυριολεκτικά στο “υστερόγραφο” η πληροφορία πως μία από τις παρατάξεις χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για την προώθηση των υποψηφιοτήτων τους στις εκλογές της ΕΜΕ 19/3/2016.  Τα στοιχεία θα είναι σύντομα στα χέρια μας και θα επανέλθουμε αναλυτικά σχετικά με το εκλογικό υλικό της που στάλθηκε και κυρίως για τον τρόπο που στάλθηκε.

Για την ώρα προτείνουμε σε συνεργασία με το ΔΣ της ΕΜΕ διά της ίδιας οδού του «πανελληνίου σχολικού δικτύου» [http://www.sch.gr/](;) να φροντίσουν, ως ελάχιστο δείγμα δεοντολογικής συμπεριφοράς, να σταλούν μία - μία και οι διακηρύξεις των 3 λοιπών παρατάξεων ΚΑΙ με παραπομπή και στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ όπου έχουν αναρτηθεί από το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2017. Γεγονός που αποσιώπησε στο μήνυμα με το εκλογικό υλικό της που απέστειλε η παράταξη που ευαγγελίζεται την “άνοιξη”...

Αθήνα 10/2/2017 (9.30 πμ)
Αγγελική Χ. Χρονοπούλου





[1] Επεξήγηση: “Οι πέτρες, το σίδερο, το αίμα κι η φωτιά συμβολίζουν τις αγωνίες, τις απώλειες, τον πόνο και τους αδιάκοπους αγώνες που έδωσαν οι άνθρωποι προκειμένου να μπορούν να τραγουδούν, να ελπίζουν και να ονειρεύονται”.
[2] Το απόσπασμα από το κείμενό μας με τίτλο: «Τι να κάνουμε; Κείμενο θέσεων (ενόψει των εκλογών στην ΕΜΕ: λήξη υποψηφιοτήτων 15/1/2017): Μια πρόταση για την «Ανανέωση με ρήξεις στην ΕΜΕ» αναρτήθηκε στις 4/1/2017 στο blog “Μαθηματικά Τετράδια” http://mathematicatetradia.blogspot.gr/2017/01/1512017.html
[4] Τα στοιχεία προέρχονται από τις εκθέσεις της ΕΕ της αντίστοιχης περιόδου.
[5] Τα στοιχεία προέρχονται από τις εκθέσεις της ΕΕ της αντίστοιχης περιόδου.
[6] Τα στοιχεία προέρχονται από την έκθεση της πλειοψηφίας  της ΕΕ της αντίστοιχης περιόδου.
[7] Τα στοιχεία προέρχονται από τις εκθέσεις της ΕΕ της αντίστοιχης περιόδου.
[8] Προκατειλημμένο (στατιστικό) δείγμα εάν μερικά μέλη του πληθυσμού είναι πιθανότερο να επιλεχτούν στο δείγμα από άλλα δηλαδή δεν είναι εξίσου πιθανό να επιλεχτούν τα μέλη του πληθυσμού.
[9] http://mathematicatetradia.blogspot.gr/2017/01/blog-post.html στο blog Μαθηματικά Τετράδια[9]), 13/1/2017
[10] Υπάρχουν επίσης τέσσερις (04) ανεξάρτητοι υποψήφιοι αλλά λόγω έλλειψης δημοσιευμένων ατομικών διακηρύξεων δεν προχωράμε σε αναφορές για αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.