ένα blog από μαθηματικούς, για τα Μαθηματικά και τους / τις μαθηματικούς χωρίς... ασκήσεις...

Στόχος μας είναι να ανακοινώνουμε όλες τις εκδηλώσεις των μαθηματικών οπότε και σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στέλνοντάς μας τις ανακοινώσεις σας (εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναντήσεις, βιβλία, περιοδικά, άλλα έντυπα ή άρθρα που δημοσιεύεται ‐με αναφορά τίτλου και ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί)

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

33ο συνέδριο της ΕΜΕ: αλφαβητικά οι εισηγητές και τα προεδρεία (Φθινόπωρο 2016)

Παρουσιάζουμε και αυτή τη χρονιά το πρόγραμμα του 33ου συνεδρίου της ΕΜΕ (που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά) αλφαβητικά ανά εισηγητή (και για τις κεντρικές ομιλίες) και για τα προεδρεία και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Διευκολύνεται έτσι η χαρτογράφηση των εισηγητών και των προεδρείων  και επιπλέον προσδιορίζεται ο αριθμός των  συλλογικών εισηγήσεων που και εφέτος έφθασαν τις 51 με 2 ή και περισσότερους εισηγητές σε σύνολο 107 εισηγήσεων, κεντρικών ομιλιών και στρογγυλά τραπέζια. 


Από τον αλφαβητικό κατάλογο (εισηγητών και προεδρείων) γίνεται αντιληπτό ότι από τα ανακοινωμένα ονόματα για την (Κεντρική) Οργανωτική Επιτροπή (87 συμμετοχές), την Επιστημονική Επιτροπή (100 συμμετοχές) και Τοπική Οργανωτική Επιτροπή (62 συμμετοχές) εμπλέκονται ως εισηγητές ή/και σε προεδρεία σε ποσοστό (αντίστοιχα) 54%, 28% και 52%!!! 

Εικότερα επειδή η διαδικασία κρίσης των εργασιών από την πολυπληθή (100 μέλη) Επιστημονική Επιτροπή του 33ου συνεδρίου της ΕΜΕ που πραγματοποιείται στα Χανιά (http://www.hms.gr/?q=node/1121) δεν καταγράφεται, θα παραθέσω, σε επόμενο κείμενό μου, κάποιες κριτικές παρατηρήσεις που αφορούν σε αντικειμενικά κριτήρια κρίσης των εργασιών που υποβάλλονται για εισηγήσεις, και οι οποίες στην περίπτωση που θα ληφθούν υπόψη από τους διοργανωτές του 34ου συνεδρίου θα ενισχύσουν την αξιοπιστία της επιστημονικής επιτροπής του και των κρίσεων των εισηγήσεων του 34ου συνεδρίου (2017).

Δείτε, λοιπόν, το πρόγραμμα του 33ου συνεδρίου ανά εισηγητή (αλφαβητικά) και για τα προεδρεία (2016) 
https://www.dropbox.com/scl/fi/e3kwl5h1aefskvfssy432?oref=fre    

ΚΑΙ 

με την ευκαιρία δείτε επίσης το πρόγραμμα του 32ου συνεδρίου ανά εισηγητή (αλφαβητικά) και για τα προεδρεία (2015) 
https://www.dropbox.com/scl/fi/4yiv7h303yt0zmy7jj0b7?oref=fre


ΚΑΙ του 31ου συνεδρίου ανά εισηγητή (αλφαβητικά) και για τα προεδρεία (2014)
 https://www.dropbox.com/scl/fi/11njwfk4rd6svr31imxke?oref=fre

Αθήνα 31/10/2016
Αγγελική Χ. Χρονοπούλου



Και για να υπάρχει συνέχεια στην πλήρη και διαφανή ενημέρωση 
"όλων σας διαβάστε στο blog "Μαθηματικά Τετράδια

 ΔΣ (και ΕΕ) της ΕΜΕ: μικροί και μοιραίοι... Τι κρίμα... http://mathematicatetradia.blogspot.gr/2016/10/blog-post_27.html

 !Η “καρέκλα” απαιτεί θυσίες... για την ΕΜΕ ρε γα(...)το  
http://mathematicatetradia.blogspot.gr/2016/10/blog-post.html

Ποιος φταίει αν η κατάσταση παραμείνει έτσι όπως την έχουν διαμορφώσει οι “18” του ΔΣ και της ΕΕ της ΕΜΕ; Όλοι εμείς...